Seneca

Zatímco ztrácíme svůj čas váháním

a odkládáním,

život utíká.

Není nad to...

29. října 2013 v 19:12 | Pro pohodu
...mít dobrosrdečné přátelé,kteří by se rozdali a kteří vám za to, že vám zdravotní problémy zabránily přijet k nim na Šumavu na podzimní návštěvu, pošlou jako pozornost kus jelena ve zmrzlém stavu. Navíc když ten dáreček přijede v devět hodin večer. Mrazák plný a co teď? I když se to nemá, nezbylo než nechat maso rozmrazit, vykostit, nabalíčkovat a dát znovu zmrazit. Kosti jsem dala do pekáče a šoupla s kořením na divočinu do trouby a za chvíli je půjdu ochutnat. Tedy maso, které na nich zbyloSmějící se.Musím podotknout, že ukrutně nerada vykosťuju jakékoliv maso, protože to neumím.
No a takhle jsem se s tím poprala.

První strana zdolána.

A hotovo.

A ještě vám ukážu, jaké jsem včera odpoledne vyfotila od nás ze žebříku draky. Když jsem viděla s jakými draky šla skupinka rodičů a dětí okolo nás, šla jsem si hned pro foťák. Draci byly ode mě vzdušnou čarou asi sto metrů a fotila jsem je přes střechy domů.


A na závěr, po vzoru Verunky, jedna včerejší kytička .
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Intuice Intuice | E-mail | Web | 29. října 2013 v 19:58 | Reagovat

Jelena (ani kus) jsem doma ještě neměla. No co se dalo dělat, když se nevešel do mrazáku. Draky jsme taky v sobotu fotili. :-)

2 Jarmila* Jarmila* | Web | 29. října 2013 v 21:11 | Reagovat

S masem jsi si poradila dobře. :-)
Draci mají úžasné tvary. :-D

3 Jarka Jarka | Web | 29. října 2013 v 21:15 | Reagovat

Kdysi jsme doma měla srnčí i kančí, ale jelena ještě nikdy. S vykosťováním jsi se utkala výborně a máš krásný špalík masa, to budou dobroty na talíři! :-P Jo a ti draci jsou parádní a pěkně se vznášejí. :-)

4 Zdenka Zdenka | Web | 30. října 2013 v 7:42 | Reagovat

Jelena jsem doma taky nikdy neměla, ale opravdu jsi si s tím parádně poradila :-)! Draci mě asi za pár roků čekají s Alexem :-D

5 VendyW VendyW | E-mail | Web | 30. října 2013 v 8:19 | Reagovat

Tak to bych taky brala takové známé! To se mi nestane že by mi doma přstál kus jelena.....dala byh si dala, nějakou zvěřinku. ;-)

6 Ježurka Ježurka | Web | 30. října 2013 v 17:13 | Reagovat

Já myslím, že jsi to vykostění zvládla na jedničku! Já sice divočinu nemusím, ale vím, že to dost lidem chutná! Přeji tedy dobrou chuť! A ti draci, ti jsou super!

7 tetkapernikarka tetkapernikarka | Web | 30. října 2013 v 21:57 | Reagovat

Pěkný "kousek" masa ! ;-)  :-D a zpracovala jsi to bezvadně.Když jsme jednou na Myslivecké noci vyhráli srnku,první moment jsem nevěděla,co s tím budeme dělat ???  :-D Ale díky kamarádovi,který nám hodně pomohl,jsme si pak pochutnávali :-)Dobrou chuť i tobě!
Draci jsou hezcí,ale udělat ho celého doma a aby hlavně létal! To byly i nervy! ;-)  :-D  :-D

8 all-is-magic all-is-magic | E-mail | Web | 2. listopadu 2013 v 22:17 | Reagovat

Jé, ony se ještě objeví tak krásné pampelišky? Září z ní léto a sluníčko! :)

S masem bych se nepoprala, manipulace s ním mě děsí... až si budu vařit sama, nejspíš se ze mě stane vegetarián :D

9 Hanka Hanka | E-mail | Web | 2. listopadu 2013 v 22:57 | Reagovat

No jo, to jsou ty danajské dary, Jani, ale masíčko krásné. ;-)  :-P
S vykosťováním masa mám taky značné problémy. Nevím, jestli bych tohle zvládla tak bravurně, jako ty. ;-)
Můj bývalý švagr je lesní inženýr a pracoval na nějakém polesí, takže jsme občas nějakou divočinu taky dostali. Je to bezva zpestření jídelníčku. :-)

10 Helena Lišková Helena Lišková | E-mail | Web | 5. listopadu 2013 v 19:24 | Reagovat

Mňám, takové chutě mně tu dělat. Vykostit bych to snad ani asi neuměla..ještě tak zběhlá v kuchyni nejsem.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama